Workshop voor medewerkers

Vrijdag 7 oktober 2016

Workshop voor medewerkers van het facilitair team Fontys Hogeschool. Op vrijdag 7 oktober 2017, van 14.30 uur tot 17.30 uur had atelier Ruiten Arts & Objects gereserveerd voor het invullen van een workshop met glas en lood.

De workshop start met een kennismaken bij een kop koffie of thee en een stukje vlaai. Waarna toch al vlot de uitleg volgt over de invulling van de middag. Harrie Ruiten legt uit wat de deelnemers gaan maken,  welke materialen en gereedschap ze vinden op hun werkplek en hoe we te werk gaan. En dan is het tijd om  aan de slag te gaan.

Tijdens de middag zijn er foto's gemaakt en werd een filmpje gemaakt waarbij je in enkele minuten kunt zien hoe er op zo'n middag wordt gewerkt. Dit filmpje in in het zogenaamde "time-lapse" techniek.

Voor dat je het weet beginnen de eerste resultaten zichtbaar te worden. Het is natuurlijk even wennen om lood rondom glas te buigen en aansluitend met een hete soldeerbout de uiteinden met soldeer tin te verbinden. Maar ook zonder veel ervaring mogen de resultaten zeker gezien worden....

Workshop foto's

  • We starten me koffie, thee een een stukje vlaai

Workshop Time-Lapse Video

Facebooktwitterpinterestlinkedin