Galerij

In onze galerij exposeren wij unieke acrylverf schilderijen en objecten van glas en glas in lood.

Onze schilderijen zijn hoofdzakelijk moderne en abstract. Daarbij wordt ze gemaakt in diverse afmetingen en vormen. Als ondergrond voor onze schilderijen maken we gebruik van verschillende materialen. Daardoor krijgen onze schilderijen een unieke en bijzondere uitstraling.

De glas in lood objecten zijn allemaal voorzien van een originele console,  waardoor het glas in lood object vrijstaand voor een wand of raam geplaatst kan worden. Toepassing van led verlichting in het object zorgt ervoor dat het glasobject oplicht. Daardoor zijn de kleuren en structuren van het glas dag en nacht goed zichtbaar aan de voorzijde. Hierdoor ontstaat een oplichtend object waarvan je zowel overdag als 's avonds kunt genieten. Tevens maakt dit object deel uit van de in de ruimte waarin het is geplaatst, en is het object door zijn uitstraling mede sfeerbepalend in de ruimte.

Acrylverf schilderijen

Glas in lood objecten

Details van de werken

Van enkele werken in onze galerij hebben we ook detail opnamen, zoals hier van het werk "Koffiepot, koffiekopje, tafel en een stoel"

Openingstijden

Maandagavond van 19.00 – 22.00 uur

Dinsdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur

Woensdagavond van 19.00 – 22.00 uur

Buiten deze tijden zijn wij geopend op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact op nemen of een bericht sturen met ons contact formulier. Telefoon nummer en contact formulier vindt u op onze contact pagina.

Opdracht

Naast bestaande werken die u terug kunt vinden in onze galerij en die in ons eigen atelier, met inspiratie en vakmanschap gemaakt zijn, maken we ook nieuwe objecten in opdracht. Dit gaat in nauwe samenwerking met de opdracht gever zodat het werk voldoet aan de verwachtingen. Tevens worden bij ons ook bestaande glas in lood objecten gerepareerd.

Opdracht

Ontwerp van nieuwe & restauratie van bestaande objecten!

Wilt u meer weten
Facebooktwitterpinterestlinkedin