Galerij

In deze galerij tonen wij unieke glasobjecten die gemaakt zijn in diverse afmetingen en vormen, waardoor elk object een unieke en bijzondere uitstraling krijgt. Bij onze objecten wordt veel aandacht besteed aan de verschillende technieken die toegepast kunnen worden.

  • Glas in lood
  • Gebrandschilderd glas in lood
  • Glas fusion

Onze collectie glasobjecten bevat objecten gemaakt in verschillende stijlen:

  • Klassieke (figuratief en/of geometrisch)
  • Modern (abstract)

De glasobjecten kunnen worden voorzien van een originele console,  waardoor het glasobject vrijstaand voor een wand of raam geplaatst kan worden. Of ze worden op maat gemaakt voor inbouw in een bestaand kozijn.

Toepassing van led verlichting bij een glasobject zorgt ervoor dat het oplicht. Daardoor zijn de kleuren en structuren van het glas dag en nacht goed zichtbaar, waardoor je er zowel overdag als 's avonds van kunt genieten.

Een glasobject maakt deel uit van de in de ruimte waarin het is geplaatst en wordt door zijn uitstraling mede sfeerbepalend in deze ruimte.

Glasobjecten

Details van de werken

Van enkele werken in onze galerij hebben we ook detail opnamen, zoals hier van het werk "Koffiepot, koffiekopje, tafel en een stoel"

Openingstijden

Gelet op de actualiteit kunt u momenteel alleen op afspraak terecht. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact op nemen of een bericht sturen met ons contact formulier. Telefoon nummer en contact formulier vindt u op onze contact pagina.

Opdracht

Naast bestaande werken die u terug kunt vinden in onze galerij en die in ons eigen atelier, met inspiratie en vakmanschap gemaakt zijn, maken we ook nieuwe objecten in opdracht. Dit gaat in nauwe samenwerking met de opdracht gever zodat het werk voldoet aan de verwachtingen. Tevens worden bij ons ook bestaande glas in lood objecten gerepareerd.

Opdracht

Ontwerp van nieuwe & restauratie van bestaande objecten!

Wilt u meer weten
Facebooktwitterpinterestlinkedin